rianneWat kan Fysiotherapie van Asperen voor u betekenen? Bij Praktijk Fysiotherapie van Asperen kunt u terecht voor alle algemene vormen van fysiotherapie, Lopen, staan, bukken: het zijn volkomen vanzelfsprekende bewegingen. Totdat u ergens last van krijgt. Van sportblessures en rug- en nekpijnen tot klachten die veroorzaakt worden door ouder worden. Maar ook klachten als het beperkt zijn of voelen in het bewegen, het gevoel van stram- of stijfheid en verkramping zijn veelgehoorde klachten. Door gerichte begeleiding en advies van een fysiotherapeut kan er veel veranderen.

GEEN VERWIJSBRIEFJE NODIG

Iedereen kan fysiotherapie krijgen. U heeft geen verwijsbrief nodig voor een fysiotherapiebehandeling. U kunt natuurlijk altijd eerst een afspraak maken met uw huisarts, maar het hoeft in principe niet. Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent voor fysiotherapie.

VERGOEDING VAN BEHANDELINGEN

U kunt hier terecht met een naturapolis en met een restitutiepolis van alle zorgverzekeraars. De behandeling duurt meestal 30 minuten en worden door de meeste verzekeraars vergoed (afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij en de eventueel benodigde aanvullende verzekering). De declaratie loopt direct via de zorgverzekeraar. Bent u niet aanvullend verzekerd? Dan geschiedt de vergoeding op basis van restitutie. De nota ontvangt u zelf.

ANNULEREN AFSPRAAK

Als uw afspraak tijdig is afgezegd (ten minste 24 uur van tevoren) zijn er geen kosten aan verbonden.